Od roku 2016

Pomáháme překonávat závislosti všech druhů

Za mnohaletými zkušenostmi a spoluprací s více než 10 000 klienty stojí služba, která disponuje propracovanou a efektivní metodikou dosahující prokazatelných výsledků v oblasti léčby a prevence závislostních onemocnění.
S čím pomáháme
Jak to děláme
Odborníci a ověřený přístup
Adiktologové a psychologové
Nabízíme odbornou pomoc od odborníků z oblasti adiktologie a psychologie, ať už se závislost týká Vás nebo Vašich blízkých.
Individuální konzultace
Pracujeme s každým klientem individuálně a nabízíme konzultaci odvykacího plánu, zprostředkování kontaktu na další služby, podporu v náročných chvílích a práci s motivací.
Proč s námi?

Máme 40% úspěšnost

Využití odborné služby výrazně zvyšuje šanci na změnu životního stylu. Jsme tu pro Vás v každém kroku na Vaší cestě k nezávislosti.

Chci změnit životní styl

Linka

Zavoláte 800 350 000 a poradíte se.

E-mail

Můžete napsat na poradna@chciodvykat.cz a vše řešit po e-mailu.

Chat

V roce 2024 chystáme chatovací platformu pro okamžitou pomoc.

Jak to probíhá?

První kontakt

V prvním kontaktu s námi  Vám představíme, jak to u nás funguje, zodpovíme vaše otázky a zjistíme Vaše očekávání od spolupráce. 

Zjistit více

Úvodní hovor

Jedná se o delší konzultaci (zhruba 45 min.), ve které podrobně zmapujeme Vaši situaci s užíváním návykové látky či provozováním návykového chování.

Zjistit více

Návazné hovory

Jsou kratší konzultace, ve kterých se  zpravidla zaměřujeme na to, jak se vám daří v plnění nastaveného plánu a hledáme společně cesty k překonání překážek na cestě v odvykání. 

Zjistit více

Ukončení spolupráce

Spolupráci obvykle ukončujeme po vzájemné dohodě s klientem, nejpozději po vyčerpání 15 konzultací. Pokud nejsou cíle spolupráce plně dosaženy, odkazujeme klienta na další vhodné služby.

Zjistit více

Evaluační hovor

Po 3 měsících, půlroce nebo roce od našeho prvního kontaktu se Vám ozveme na krátký evaluační hovor, kde se Vás zeptáme na Vaši spokojenost s naší službou a na to, jak se Vám s odvykáním daří.

Zjistit více
Příběhy heroes
Každý má šanci uspět. Stačí se odhodlat.
Závislosti

Volejte bezplatně. Ve všední dny 10-18. Jsme tu pro vás.

Udělejte první krok. S ostatním Vám pomůžeme.

800 350 000